Emilia Arnstrand
 
 

Bröllopsfoto

Jag vill berätta er story.

Jag älskar utmaningen som uppstår inför varje bröllop - alla bröllop är unika och det gäller att fånga de där magiska ögonblicken, tårarna, skratten och detaljerna som betyder mest. Jag vill att era personligheter och er kärlek ska lysa igenom i mina bilder. Jag eftersträvar en dokumentär fotostil och hänger helst med er hela dagen och långt in på natten!

 
 

Priser

 
patriciafredrik--5.jpg
 

Utvalda bröllop

 
 
sophieviktor-136.jpg

Sophie & viktor

Minimalistiskt sommarbröllop i växthus, Örebro

bond-111.jpg

Olivia & simon

Färgglatt bröllop med hemlig brakfest, Göteborg

idarobin-20okt-webb-109.jpg

IDA & ROBIN

Rustikt höstbröllop i grynkvarn, Stenkullen

 
 

Stora paketet

24.900:-

Fotograferande i 12 timmar. Planeringsmöte, testfotografering och reseersättning ingår. Ca ca 500+ bilder redigerade, både högupplösta och lågupplösta, levererade digitalt. Bildspel med musik, 10 st printade bilder på fine art papper och bokningspaket.

Förslagsvis förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gruppbilder, mingel och brudskål på eller vid festlokalen, middagen, talen, golden hour och såklart dans och fest!

oliviahakim-.jpg
 
idarobin-20okt-webb-236.jpg

Mellan paketet - 8 timmar

17.900:-

Fotograferande i 8 timmar. Planeringsmöte, testfotografering och reseersättning ingår. Ca 300+ bilder redigerade, både högupplösta och lågupplösta, levererade digitalt. Bildspel med musik, 10 st printade bilder på fine art papper och bokningspaket.

Förslagsvis förberedelser, porträttfotografering, vigsel, gruppbilder, mingel ,en del av middagen & golden hour!

 

Lilla paketet (5 timmar)

12.900:-

Fotograferande i 5 timmar. Planeringsmöte, testfotografering och reseersättning ingår. Ca 200+ bilder redigerade, både högupplösta och lågupplösta, leverade digitalt Bildspel med musik, 10 st printade bilder på fine art papper och bokningspaket.

Förslagsvis porträttfotografering, vigsel, gruppbilder, mingel och brudskål på eller vid festlokalen.

patriciafredrik--448.jpg
 
 


“Vi har kollat igenom alla minst 10 gånger och blir tårögda och så skrattiga varje gång.
Vi slungades direkt tillbaka till dagen och kom in i samma pirriga, förväntansfulla och lyckliga känsla vi hade då.
Finns egentligen inga ord men TACK! Vi är så glada och tacksamma!”

/  tidigare brudpar  /

 
sneakpeak-7.jpg

Så här går det till när ni bokar mig

1

Läs igenom all information med prisuppgifter, frågor och svar etc. Fundera över hur ni vill ha er dag, era bilder och vad ni tycker är viktigt. Kan jag vara er bröllopsfotograf? Gillar ni mig och er datum är ledigt? Då bokar vi! Jag skickar ett avtal som ni skriver under och skickar tillbaka. I samband med avtalet skickar jag med en bokningsfaktura på 25 % av totalbeloppet av ert prispaket. När avtalet är påskrivet och fakturan betald så är ert datum spikat och ni kan bocka av ”fotograf”på er stora to-do list! Yay!


2

Någon månad innan bröllopet så ses vi på en fika (eller kanske på en öl?) Vi ses antingen i staden ni bor i eller om möjligt på platsen ni ska gifta er på! Vi lär känna varann, går igenom er dag och saker ni tänkt på. Här pratar vi om fotoplatser, moodboards och om er. En himla härlig stund! Ca 2 veckor före bröllopet så mailar jag er och vill veta detaljer så som adresser, schemat, vilka gruppbilder ni vill ta etc.
Här stämmer vi av så att allt är under kontroll! Jag skickar även fakturan på slutbeloppet av ert prispaket. Den fakturan har ni 30 dagars betalningskrav på och när den är betald kan ni bara slappna av och njuta av era bilder! Bröllop! Wiho! Jag är med er hela eller nästan hela dagen. Vi har skitkul och jag fotar skiten ur ert bröllop helt enkelt.
En magisk dag fylld med kärlek!


3

Dagen efter är ni kanske lite trötta och bakis -men längtar efter att slänga upp någon bild på instagram?
Jag mailar ett urval på de 5-10 bästa bilderna från gårdagen så att ni har något att kika på och dela! Ca 4-8 veckor efter ert bröllop så är era bilder är klara och ni får en länk till ett webbgalleri där ni kan ladda ner bilderna hög och lågupplösta. I samband med leveransen av bilderna får ni en liten hemlig present från mig!


“Emilia var så proffsig och hjälpsam! Vi kände oss direkt bekväma med att ha henne med under förberedelserna och under hela bröllopsdagen.
Bilderna blev helt fantastiska!”

/  TIDIGARE BRUDPAR  /

 


“Emilia är en fantastiskt duktig fotograf. Lyhörd och proffsig! Vi är så glada över att just Emilia fotograferade vår bröllopsdag, hon fångade den rätta känslan!”

/  tidigare brudpar  /

 


Fantastisk fotograf med det där lilla extra! Emilia fångar de där ögonblicken som man verkligen vill föreviga och är dessutom grym på att styra upp fotografering och fixa saker runt omkring -Allt för att bilderna och vi som fotograferas ska känna oss nöjda och bekväma i situationen. En superfotograf helt enkelt!”

/  tidigare brudpar  /