Emilia Arnstrand

FAMILJEFOTO

Ögonblicken man minns

 
 

Samla ihop familjen och se till att föreviga magiska små ögonblick på bild! Idag kan man göra så mycket mer med bilderna än bara printa dem och sätta dem i album. Gör julklappar till släktingar, canvas tavlor eller använd bilderna till sociala medier! En familjefotografering med mig är avslappnad och lättsam. Vi ser till att få ca 1,5 timme ihop i fint väder utomhus, leker en stund och jag använder mina små knep för att få barnen att vara sig själva. Sedan ser jag till att föräldrarna får lite egentid framför och det är väl inte helt fel?

 

 
 
 

Familjefoto paketet

3.000:- ink. moms

Fotograferande i 1-2 timmar utomhus eller i er hemma miljö för naturliga lekfulla bilder. Reseersättning inom Västra Götaland ingår. Ca 50-100 bilder redigerade, både högupplösta och lågupplösta, levererade digitalt.
10 st printade bilder på fine art papper ingår.

Fakturan skickas i samband med leverans av era bilder. Bokningen kan bokas om pga väderförhållanden. Familjefotograferingar sker önskvärt på eftermiddagen/kvällen i det vackra kvällsljuset. Jag har stor vana med barn!

 
 

Gravidfoto paketet

3.500:- ink. moms

Fotograferande i 1-2 timmar utomhus i vacker natur miljö för avslappnade bilder. Reseersättning inom Västra Götaland ingår. Ca 50-100 bilder redigerade, både högupplösta och lågupplösta, levererade digitalt. 10 st printade bilder på fine art papper ingår.

Fakturan skickas i samband med leverans av era bilder. Bokningen kan bokas om pga väderförhållanden. Familjefotograferingar sker önskvärt på eftermiddagen/kvällen i det vackra kvällsljuset. Valfria kläder och tema/inspiration på plåtningen!